Autor | Mesaj |
---|
Asyutza
Mesaje : 182 Data de inscriere : 13/02/2010 Localizare : în bolul cu cereale xD
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 4:06 pm | |
| Hy there, Bzzu ! Sper că te vei distra şi că vei găsi subiecte de postat :] Nyappy posting xDD !! | |
|
| |
Bzzu`
Mesaje : 38 Data de inscriere : 13/02/2010 Varsta : 32 Localizare : Tulcea
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 4:26 pm | |
| Multumesc de primire Asy.. Si eu pitico ;x | |
|
| |
Angel Admin
Mesaje : 327 Data de inscriere : 10/02/2010 Varsta : 27 Localizare : Ia sa vad , peste tot ... langa tine :> ... Bau te-am prins :))
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 4:27 pm | |
| Bzzu` iar faci la mine pitica ... :-w | |
|
| |
Lucy
Mesaje : 25 Data de inscriere : 13/02/2010 Varsta : 28 Localizare : Temeswar
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 9:03 pm | |
| Aflati ca sunt noua(disperata) si ca-mi plac descrierile vechi si plictisitoare pe care probabil ca cei care mi le-au citit de pe alte forumuri le stiu pe de rost^^
Ma rog...Buna...Eu sunt Raluca...Am vreo 14 ani si sunt din minunatul oras Timisoara(Spre deosebire de altii,mandria mea e ca aci a inceput revolutia)...Asa...Sa incepem cu lucrurile siropoase...Trupe preferate...DJ Project,de ce nu?Canta frumos si fac niste remixuri grozave...Cantareti preferati...Hai sa fie Michael Jackson ca altu' nu-mi vine in minte...Filmu' preferat ii un oarecare film de comedie,groaza sau drama...Serialu' preferat e Mesaje de Dincolo si pe langa el se mai iveste si "A ta pentru totdeauna" de pe National TV...Ma rog(Nu ma intrebati la cine)...Hmm...Imi place sa scriu povestioare(fic-uri,na) da' tot ce stiu e ca niciuna nu iese cum trebuie...Nu am spirit de autor si am citit prea multe carti la persoana I ca sa mai pot construi fic-uri la persoana a III-a...Citesc...Ma gandesc[,]ca poate nu-s din Romania dar citesc...Cartea preferata ii "Padurea Spanzuratilor" de Liviu Rebreanu...A...Partea aia mai interesanta...Animeurile-mi plac da' nu mai merge Animaxu'...Deci,fiind independenta pana-si revine nu cred ca am unul preferat...Dupa manga nu ma prea dau in vant...Ce stiu e ca am citit Lilim Kiss si mi-am pierdut capitolu' la care am ramas...Am animale salbatice prin casa...Unu' e fratimeo altu' e papagalu'...Sau poate desteptatoru' de dimineata...Eh...Personalitatea mi-e neschimbata...Imi place sa fiu ca si clovnii(Cum zicea draga de Pink This used to be a funhouse,but now is fulled of evil clowns....Cred ca asa era,no?)dar totusi mintea nu-mi sta pe acolo...Nu am un creier atat de mare incat sa pot gandi ca un savant ca Frankenstein...Poy nu stiu ce sa mai zic XD...Am luat-o razna,asta se stie...Cam atat,ja'ne!
Ultima editare efectuata de catre Lucy in Sam Feb 13, 2010 9:06 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
~snow lotus~
Mesaje : 58 Data de inscriere : 13/02/2010 Varsta : 28 Localizare : in mall XD
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 9:05 pm | |
| bun venit lucy!!!!! ce pot zice have fun...shi descrierea a fost .... WoW...bv XD | |
|
| |
Asyutza
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 9:07 pm | |
| Lucy... surioara mea cu minte criminala ;x Welcome here, sweety :] Nyappy posting... and have fun ! Hai ca restul stii si uhh... :"> | |
|
| |
Lucy
Mesaje : 25 Data de inscriere : 13/02/2010 Varsta : 28 Localizare : Temeswar
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 9:11 pm | |
| Thank you,my dear =w=.Dupa cum vezi ma simt bine aci si pana maine pun pariu ca o sa vedeti tot forumul in mesaje noi ).Multumesc si tie ~snow lotus~(apropo,imi place nick-ul tau^^) | |
|
| |
~snow lotus~
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 9:13 pm | |
| ms...shi mie imi plake al tau........ al meu este inspirat dintr-unn joc | |
|
| |
Angel Admin
Mesaje : 327 Data de inscriere : 10/02/2010 Varsta : 27 Localizare : Ia sa vad , peste tot ... langa tine :> ... Bau te-am prins :))
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 10:03 pm | |
| Bun venit LUcy sper sa te distrzi si sa aduci cat mai multi useri [scz. nu m-am putut abtine :-" ] | |
|
| |
Lotti
Mesaje : 220 Data de inscriere : 13/02/2010 Varsta : 28 Localizare : Top Secret
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 11:40 pm | |
| Bun venit tuturor...happi posting end not spam | |
|
| |
Ella
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Dum Feb 14, 2010 4:00 pm | |
| Salutare la toata lumea Ma numesc Claudia, dar puteti sa-mi spuneti si Clau si imi plac cam urmatoarele lucruri: -sa stau pe mess toata ziua -sa ascult muzica -sa scriu ficuri -sa desenez
ei bine sunt mai multe da nam chef acu sa le enumar pai sper sa ma distrez pe-aici^^ | |
|
| |
Asyutza
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Dum Feb 14, 2010 4:27 pm | |
| Oi... bine ai venit Ella-chan ^w^ ! Ma bucur ca te'ai inregistrat, sper ca te vei distra pe forum. Have fun and Nyappy posting ;x ! | |
|
| |
Angel Admin
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Dum Feb 14, 2010 4:55 pm | |
| - Buffy` a scris:
- Bun venit tuturor...happi posting end not spam
idem ... Bun venit | |
|
| |
Lotti
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Dum Feb 14, 2010 5:09 pm | |
| Bun Venit Ella....Replica mea :"Happy posting and not spam" | |
|
| |
~snow lotus~
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Dum Feb 14, 2010 5:52 pm | |
| welcome ella....
Distractia fei cu tine XD | |
|
| |
Gaara Desert Coffin
Mesaje : 7 Data de inscriere : 14/02/2010 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Dum Feb 14, 2010 10:12 pm | |
| Buna ma numesc Razvan ............. am 16 ani .. pnm .. mia sunt pe mai ulte forumuri dar pe majoriattea am nikuri dif .. ... Sper sa ne intelegem bn ! | |
|
| |
Angel Admin
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Dum Feb 14, 2010 10:17 pm | |
| Welcome Razvan ... ... happy posting and not spam | |
|
| |
Bzzu`
Mesaje : 38 Data de inscriere : 13/02/2010 Varsta : 32 Localizare : Tulcea
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Dum Feb 14, 2010 10:21 pm | |
| Bine ati venit >;d< Opa.. si un baietel avem :> | |
|
| |
Asyutza
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Lun Feb 15, 2010 7:53 am | |
| "Pana mea " :]] Alt iepuras pe forum :]] D`oah... bine ai venit Razvanel :"> Have fun and Nyappy posting ^w^ | |
|
| |
Lotti
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Mar Feb 16, 2010 9:24 pm | |
| Bun venit Razvan,,,happy posting and no spam : | |
|
| |
Alyss
Mesaje : 3 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 30 Localizare : Murderland
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Mar Feb 16, 2010 9:43 pm | |
| Mwhahaha Bonjour,mes amies *behhh* Totally hate this language ,sa nu mai spun ca nici nu-l stiu prea bine > Anyway I'm a new member here so no one know me xD Heh anyway sa facem cunostinta Nume : Madalina >anyway spuneti-mi cum vreti Aki,Joker H,Echo x.x' am o gramada de nick-uri Mai nou Alyss *sper ca nu va ganditi la nebuna aia de Alice care face emisiuni la Mtv*eu sunt mult mai sadica decat ea *mwhahaha* Varsta : 15 ani ...myeah currently Hobby: ->Sa traduc anime/manga am si un fan sub ...who wants it ask Lil Alyss xD ->sa ma uit la anime ->sa citesc manga ->sa lucrez in Photoshop Personality Type : Funny Sunt o mare fana anime si manga de aceea m-am si inscris pe acest forum micut.In ceea ce priveste anime-urile preferate...pai sa vedem:Katekyo Hitman Reborn <new obssesion>, 07-Ghost[my last obsession],Persona-trinity soul- <my new new obsession>,Pandora Hearts,Yu-Gi-Oh!,Shugo Chara,Zombie Loan,Air Gear,Code Geass,D. Gray-Man,Vampire Knight si mai sunt multe... Iar manga: 07-Ghost,Pandora Hearts,666Satan,Blazer Drive,Vampire Knight and so on...nu am timp sa le enumar pe toate :-" Music:in general ascult orice e rock.pop.j-rock.j-pop....dar nu suport sa vad sau sa aud manele..fac criza de nervi Well sper ca am spus ce era de spus ^^' Sper ca imi voi face multi prieteni noi~Nu ezitati sa puneti intrebari I'll answer them~ Bye~bi everyone! Oh another thingy XD My little sister it's Buffy de la care am si aflat de forumul vostru ... Nu planuiesc sa fac altceva decat sa imbogatesc acest forum cu un membru in plus...Nu fac spam de cand ma stiu ... So messages like "have fun and no spam" ...yeah nu prea sunt de mine Anyway it's nice to meet you all ,little angels XD cause Alyss it's really devilish ~ multe persoane stiu asta ^^ | |
|
| |
Asyutza
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Mar Feb 16, 2010 9:54 pm | |
| Lol... wtf?! Another bunny on the forum?! O.o' God.. welcome here xD Uhh...nyappy posting si restul alora :]] SadiQ ... i like this =D | |
|
| |
Angel Admin
| |
| |
Alyss
Mesaje : 3 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 30 Localizare : Murderland
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Mier Feb 17, 2010 4:59 pm | |
| @Asyutza ..hey thanks for the welcome ~ ...yeah a new bunny...a sadic one xD @Angel...yeah -___- tnx a lot...nustiu de ce nu pot unii sa mai spuna si altceva pe langa "no spam " >.> Whatever~ | |
|
| |
Lotti
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Vin Feb 19, 2010 9:03 am | |
| Of of of my evil sister is here Soo bun venit Happy posting | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prezinta-te ! | |
| |
|