| Esti un bun mincinos ? :> | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Angel Admin
Mesaje : 327 Data de inscriere : 10/02/2010 Varsta : 27 Localizare : Ia sa vad , peste tot ... langa tine :> ... Bau te-am prins :))
| Subiect: Esti un bun mincinos ? :> Sam Feb 13, 2010 12:38 pm | |
| | |
|
| |
Lotti
Mesaje : 220 Data de inscriere : 13/02/2010 Varsta : 28 Localizare : Top Secret
| Subiect: Re: Esti un bun mincinos ? :> Dum Feb 14, 2010 6:02 pm | |
| Nu mereu Părinţilor şi profesorilor le poţi spune orice, pentru că ei te cred pe cuvânt. Dar prietenii tăi nu se lasă păcăliţi aşa uşor. Prin urmare, fii atentă! Atunci când minţi, corpul tău şi expresia feţei dau semnale diferite faţă de atunci când spui adevărul. Amicii tăi te cunosc atât de bine, încât şi-ar da imediat seama. Aruncă mai bine un ochi peste tips-urile noastre! | |
|
| |
Asyutza
Mesaje : 182 Data de inscriere : 13/02/2010 Localizare : în bolul cu cereale xD
| Subiect: Re: Esti un bun mincinos ? :> Dum Feb 14, 2010 6:17 pm | |
| Nu mereu Părinţilor şi profesorilor le poţi spune orice, pentru că ei te cred pe cuvânt. Dar prietenii tăi nu se lasă păcăliţi aşa uşor. Prin urmare, fii atentă! Atunci când minţi, corpul tău şi expresia feţei dau semnale diferite faţă de atunci când spui adevărul. Amicii tăi te cunosc atât de bine, încât şi-ar da imediat seama. Aruncă mai bine un ochi peste tips-urile noastre! | |
|
| |
Angel Admin
Mesaje : 327 Data de inscriere : 10/02/2010 Varsta : 27 Localizare : Ia sa vad , peste tot ... langa tine :> ... Bau te-am prins :))
| Subiect: Re: Esti un bun mincinos ? :> Lun Feb 15, 2010 2:49 pm | |
| Fetelor ) ma dezamagiti ) fiti atente :> Expertă! Baronul de Munchhausen ar fi mândru de tine! Chiar şi dacă ai minţi că cerul nu e albastru, tu ai rămâne foarte relaxată! Nimeni nu poate vedea prin tine – fie că e vorba de profesori, părinţi sau prieteni. Trebuie doar să ai grijă ca minciunile să nu devină obişnuinţă, oricât de uşor ţi-ar veni să le spui. S-ar putea astfel să uiţi cu ce, pe cine şi când ai minţit.
| |
|
| |
~Li*DaRk*AnGeL~
| Subiect: Re: Esti un bun mincinos ? :> Mier Feb 17, 2010 3:06 pm | |
| Da ba! Si pe mine ma dezamagiti! Huh! =]] Eu care mint de la 5 ani! =]]
Expertă! Baronul de Munchhausen ar fi mândru de tine! Chiar şi dacă ai minţi că cerul nu e albastru, tu ai rămâne foarte relaxată! Nimeni nu poate vedea prin tine – fie că e vorba de profesori, părinţi sau prieteni. Trebuie doar să ai grijă ca minciunile să nu devină obişnuinţă, oricât de uşor ţi-ar veni să le spui. S-ar putea astfel să uiţi cu ce, pe cine şi când ai minţit. | |
|
| |
☆ ★X3Mღgirl★ ☆
| Subiect: Re: Esti un bun mincinos ? :> Vin Feb 19, 2010 11:14 pm | |
| Expertă! Baronul de Munchhausen ar fi mândru de tine! Chiar şi dacă ai minţi că cerul nu e albastru, tu ai rămâne foarte relaxată! Nimeni nu poate vedea prin tine – fie că e vorba de profesori, părinţi sau prieteni. Trebuie doar să ai grijă ca minciunile să nu devină obişnuinţă, oricât de uşor ţi-ar veni să le spui. S-ar putea astfel să uiţi cu ce, pe cine şi când ai minţit. | |
|
| |
Lotti
Mesaje : 220 Data de inscriere : 13/02/2010 Varsta : 28 Localizare : Top Secret
| Subiect: Re: Esti un bun mincinos ? :> Sam Feb 20, 2010 9:24 am | |
| avem multi mincinosi aicea )) | |
|
| |
1996leo
Mesaje : 7 Data de inscriere : 17/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Hunedoara
| Subiect: Re: Esti un bun mincinos ? :> Mar Aug 17, 2010 10:27 pm | |
| Expertă! Baronul de Munchhausen ar fi mândru de tine! Chiar şi dacă ai minţi că cerul nu e albastru, tu ai rămâne foarte relaxată! Nimeni nu poate vedea prin tine – fie că e vorba de profesori, părinţi sau prieteni. Trebuie doar să ai grijă ca minciunile să nu devină obişnuinţă, oricât de uşor ţi-ar veni să le spui. S-ar putea astfel să uiţi cu ce, pe cine şi când ai minţit. Ups....sunt cam mincinoasa | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Esti un bun mincinos ? :> | |
| |
|
| |
| Esti un bun mincinos ? :> | |
|