| Prezinta-te ! | |
|
+12Alyss Gaara Desert Coffin Ella Lucy Bzzu` ~snow lotus~ Lotti Lydia-Chan ~Li*DaRk*AnGeL~ TeeChan Asyutza Angel 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Angel Admin
Mesaje : 327 Data de inscriere : 10/02/2010 Varsta : 27 Localizare : Ia sa vad , peste tot ... langa tine :> ... Bau te-am prins :))
| Subiect: Prezinta-te ! Vin Feb 12, 2010 2:16 pm | |
| Buna , sunt Iulia-Roxana [ Angel ] si sper sa ne intelegem bine | |
|
| |
Asyutza
Mesaje : 182 Data de inscriere : 13/02/2010 Localizare : în bolul cu cereale xD
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 2:14 pm | |
| Dragilor... nu va speriati... dar aveti de citit ;x Deci... subsemnata moa...Lamaita, mai nou, hmm... multi cunoscuti am pe forumuri si siteuri... de exemplu... hmm... prea multe altadata xD Sa ma prezint putin... sub o veche forma generala, ok?! Ok! :]] So...
Lamaitei i se mai spune si Asy. (Asyutza) Lui Asy ii place ca i se spune Asy. Asy adora sa creeze teme pe hitskin, desi cam rar xD. Asy are ... ani, e confidential ok? ;;] Animeurile sunt placute de Asy. Asy iubeste animalele. Asy adora vulpea arctica. Asy adora colegii de clasa ;x. Asy iubeste desenul. Asy adora calculatorul. Asy rade si zambeste mereu. Asy este nebuna uneori. Asy este ceva mai retrasa. Asy are simtul umorului xD. Asy sta prea mult timp cu capul in nori. Asy stie chineza :]] . Asy este ipiedicata rau. Asy este nebuna dupa yaoi. Asy nu mai vizioneaza demult animeuri xD. Asy adora sa stea pe messenger mult. Asy vorbeste mult timp la telefon. Asy adora profa de engleza ;x. Asy adora inghetata. Asy mananca prea multa inghetata ;]. Asy iubeste acadelele ;x. Asy iubeste filmele horror =D. Asy adora muzica rock. Asy asculta mai mereu muzica. Asy iubeste culoarea albastra si negru :]. Asy adora sa chicaleasca colegii. Asy este insistenta =D. Asy iubeste lamaile ;x. _______________________________
Asy uraste sa nu poata lucra in programe de modificat poze ;[ . Asy uraste profesoara de matematica. Cateii o urasc pe Asy=>Asy uraste si ea cateii. Asy uraste serialele. Asy uraste manele xP/ Asy uraste sa fie trista. Asy uraste sa nu poata desena :[. Asy uraste calatoriile lungi. Asy uraste Brasovul xD. Asy uraste cand nu poate asculta muzica. Asy uraste cand mama no lasa la pc. Asy isi uraste sefa de clasa =D. Asy uraste emoistii, dar nu este impotriva lor ;] datii cu lama dragilor ;x Asy o iubeste pe sora mai mare, chiar daca'i emo ;X. Asy uraste baletul xD/ Asy uraste muzica ascultata de bunicii ei. Asy uraste sa fie obligata sa se uite la televizor la emisiuni despre politica. Asy uraste ca are ... ani =D. Asy uraste culoarea roz :;;]. Asy uraste cand o sun colegii la miezul noptii ;[. Asy uraste cand mama schimba melodia telefonului ei. Asy uraste sa'si prinda parul intr'o coada. Asy uraste sa mearga cu masina. Asy uraste sa fie obligata de colega de banca sa canta ;]]. Asy o uraste pe fosta colega de banca, pentru ca'i manelista. Asy uraste sucurile fara acid. Asy uraste sa citeasca. Asy uraste sa fie plagiata de restul colegiilor din clasa si multi altii :[[. Asy uraste sa fie numita EMO TT.TT, ehh de parca moral n'as fii, dar alta poveste ;[ Asy uraste alunele =D.
Asy chiar uraste sa'si ia ZBYE de la prieteni =D
Caphish?! ;X ;]] | |
|
| |
Angel Admin
Mesaje : 327 Data de inscriere : 10/02/2010 Varsta : 27 Localizare : Ia sa vad , peste tot ... langa tine :> ... Bau te-am prins :))
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 2:18 pm | |
| Asy` ce putina descriere ai =)) ... Bun venit ! :[img] http://ww | |
|
| |
Asyutza
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 2:19 pm | |
| Merci for "welcome" ;x nici nu ştii cât înseamnă pentru mine să vă dau atâtea bătăi de cap ;x :]] | |
|
| |
TeeChan
Mesaje : 17 Data de inscriere : 13/02/2010 Localizare : In the lala world.
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 3:06 pm | |
| Slava Copy/Paste!! =] Name:nu conteaza,aveti nick'ul Age: 16 years Personality: Sunt o fire destul de deschisa la conversatii,optimista din cale'afara=]],am o fire rebela si asta o poate spune lumea care ma cunoaste,sunt putin[mai mult] aroganta dar cand sunt intre prieteni ma "dezlantui: :]] Like: -Anime dintre care favoritele mele:Code geass <3,Vampire knight,Death note,Asura cryin',Shugo chara Doki] -Manga dintre care favorite:Shinigami lovers,Fall in love like a comic!,Moe kare!,Cherry juice,Kiss/Hug and so on. -J-rock...favourites: Alice nine,The Gazette,An cafe,ViDoll,Gackt si inca multi xD. -Spaniola[yeah that's my weakness] -Merele...le ador pe cele verzi <33 -Ciocolata my second "love" -I luv my friends..se stiu ei and so on. Dislike: -Vremea rece,insectele,taratoarele de orice fel si nu-mi place sa fiu criticata din motive banale. Gata..prea mult cam strica. Ja nya~ | |
|
| |
Angel Admin
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 3:10 pm | |
| welcome...TeeChan sper sa te distrezi la noi | |
|
| |
Asyutza
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 3:10 pm | |
| Oii... bine ai venit TeeChan pe AnimeLove ! Sperăm că'ţi va plăcea şi că te vei distra :] ! Oh... Respect the rules... God, nyappy posting (≧ ∀ ≦)0 ! | |
|
| |
~Li*DaRk*AnGeL~
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 3:12 pm | |
| Hey! Ma numeeesc...mnu dau nume. Da puteti sa imi ziceti Li. Nu dau nici varsta ca aia nu e importanta. Oricum, toti stiti cati ani am, deci..blah! =]]. Sooo:
Li luveste:
Li luveste guma de mestecat [Jawbrakers..tropical flavour] Li luveste cipsurile Li luveste inghetata Li luveste sa faca baza de altii, impreuna cu Gaby
Li's BFFs:
Gaby Alina Lollitha Ony Pebb' Sophie Marcy Emily Phoebe
Li ulaste:
Li ulaste brocoli Li ulaste spanacul Li ulaste pe fracsu Li ulaste un bou pe nume Laur [Gaby stie] Li ulaste fitoasele [iauzi cine vorbeste! =)) Fitoasa in persoana!] Li ulaste increzutele [din nou: cine vorbeste!] Li ulaste sa faca toti baza de ea Li ulaste sa se certe cu Gaby :[ Li ulaste sa i se spuna ce sa faca [ya hear me, peeps?!]
Li asculta:
Mumford & Sons The Temper Trap Michael Bublé Alesha Dixon Black Eyed Peas Cheryl Cole David Guetta - Akon La Roux Jay Sean Taio Cruz N-Dubz Jason Derulo Chipmunk Tinchy Stryder Little Boots Pixie Lott Mini Viva Sean Kingston Pitbull Sugababes The Saturdays Young Soul Rebels Agnes JLS Lady GaGa Beyoncé Shakira Jay-Z Mr Hudson Calvin Harris Whitney Houston Chase & Status Muse Snow Patrol Florence + The Machine Lily Allen Paolo Nutini MIKA Esmée Denters Paramore
Si nu in ultimul rand: LI VREA FORUMURI RPG!!!! =]] | |
|
| |
Asyutza
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 3:13 pm | |
| Uhh... Asy cunoasşte la Li =D Asy nu se laudă cu asta :-L BTW... welcome here, Li xD Nzappy posting, sweetheart ;x | |
|
| |
TeeChan
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 3:15 pm | |
| Deci,sa incep cu un Welcome pentru Li...welcome here,happy posting and have fun.^^ Asa,si multam' de welcomizare amandurora...voi incerca sa ma distrez daca nu cumva am inceput deja :]. | |
|
| |
~Li*DaRk*AnGeL~
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 3:16 pm | |
| Ehe, thx de welcomuri! :d. Si Li cunoaste la Asy xD =]] | |
|
| |
Lydia-Chan
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 3:17 pm | |
| Eu ma numesc Cristina unui ma stiu de pe mai multe forumuri cu usenamele karin sau lumieru Imi place cel mai mult sa desenez si culorile mele preferate sunt:albastru,roz si negru Animeuri preferate:Hell girl Blood plus Kiddy grade Memoriess off Vampire knight Codes geass Strawberry panic Gravitation Earl and fairy Spiral Nana Paradise kiss Sola Chrno crusade The Melancholy of Haruhi Suzumiya Honey and Clover La corda d'oro Kiddy girl and Shuffle Full metal alcemist Full metal panic Full metal panic the second raid Full metal panic fumoffu? XXXHolic anime boy preferati: Ichimoku ren (hell girl),kaname kuran(vampire knight),takuma ichijou(vampire knight),akatsuki kain(vampire knight) zero si ichiru(vampire knight),aidou hanabusa(vampire knight),ryuichi sakuma(gravitation),sinstra si dextera (kiddy grade),tweedledum si cesario (kiddy grade),kanone si eyes(spiral),narumi si kosuke (spiral),edgar si raven(earl and fayri),morita shinobu(honey and clover),azuma si aoi kaji si tsukimori len(la corda d'oro),ed si al (full metal alchemist),Haji si kai(blood plus)
anime girl preferate: Lumiere si eclair(kiddy grade,winry(full metal alchemist),reira si nana si hachi(nana),yukari si miwako(paradise kiss),Matsuri Shihou si Aono Morimiya(sola),ayumi yamada(honey and clover),diva (blood plus),ai enma si honne ona(hell girl),tessa(full metal panic/full metal panic the second raid/full metal panic fumoffu?) ren mikihara(full metal panic fumoffu?),Haruhi,mikuru ,yuki(the melancoly of Haruhi suzumya),C.C si kallen (codes geass),Yūko Ichihara (xxx holic), Lydia Carlton(earl and fairy). | |
|
| |
Asyutza
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 3:19 pm | |
| Welcome here Cristina-chan, alias Lydia ;;] Uhh... membrii, membrii noi... se înmulţesc ca iepurii However... have fun-nyappy posting =D ! | |
|
| |
TeeChan
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 3:21 pm | |
| Ello there...welcome on the forum,happy posting and have fun si poezia toata :]..cred ca ne-am mai intalnit pe niste forumuri :-?. | |
|
| |
Angel Admin
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 3:25 pm | |
| Bun venit fetele ...o rugaminte as avea la voi :-" ... sa da-ti si voi massu` mai departe si sa fiti cat mai active ... and ... mama cata descriere =)) | |
|
| |
Lotti
Mesaje : 220 Data de inscriere : 13/02/2010 Varsta : 28 Localizare : Top Secret
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 3:38 pm | |
| Ma numesc Ioana am 13 ani sunt din Iashi sunt fana anime.. o mica descriere a personalitatii mele...sunt fitoasa..rebela Vrei Sa-mi Fi Prieten? Demonstreaza Ca Meriti
By3 | |
|
| |
Asyutza
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 3:41 pm | |
| Oii... welvome here Buffy-chan ^w^ Hmm... din Iaşi, drăguţ xD So... nyappy posting and... please have fun =D ! | |
|
| |
Angel Admin
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 3:42 pm | |
| Buffy` :X .... bun venit ....bai postati si la celelalte :-w lasa-tiva id-lui ... :-w | |
|
| |
~snow lotus~
Mesaje : 58 Data de inscriere : 13/02/2010 Varsta : 28 Localizare : in mall XD
| Subiect: RE: Prezintate Sam Feb 13, 2010 3:56 pm | |
| sall..... ..sunt a 2-a cristina =)) ...dar imi puteti shpune nana( mai simplu asai?) deci am 13 ani ( inca 8 lunii shi fac 14 )imi plake: sa desenez sa cant sa dansez sa citesc ( mangauri, reviste, fanficuri, carti[ nu alea de la scoala XD]) inghetata, ciocolata, sa ma benoclez dupa baieti cu fetele mele sa barfesc( mai ales pe profe) sa ascult muzica sa prepar diferite mancaruri cu verisoaramea sa dau party-uri, sa merg la ele sa ma iau in gura cu profii sa-l injur pe la spate pe diriga-miu( cel mai prost om de pe pamant) sa fac oamenii sa rada cu cele mai trasnite cuvinte ce pot iesi din gura mea, shi ku toate strambaturile mele :very happy: sa sciu povesti sa stau pana tarziu uitandu-ma la filme horror profa de germana sa adorm in fotoliu cu telecomanda intr-o mana shi in cealalta cu castronul de pufuleti :slepping: sa practik karate( pt autoaparare, dar dak m a enervez nu ma mai poate opri decat o bucata de pizza) sa ma bat cu zapada sa inot sa joc basket, voley, tenis de picior, footbal sa imi petrec pauzele la biblioteca injurand-ui pe geam pe aia de a 8-a pisicutele, iepurashi, catelushi, pasarile :allien: sa fac greseli de scriere daor k sa enervez oamenii( sunt constienta de ele) sa fiu zapakita sa spun k nu sunt impiedicata..dupa care sa ma impiedic sa stau la pc,shi sa ma joc, ce nu-mi plake: temele, testele sa raman fara pufuletsi sa nu pot dormi mult intro zi de sambata : sleep: sa se holbeze lumea la mina kand ies undeva sa nu am bani de buzunar k o sa se sfarseasca loomea in 2012( cika) oamenii kare folosesc prea mult expresia loool oamenii kare nu tac din gura shi cei kare se cred mai inteligenti decat noi oamenii fitsoshi, kand se blocheaza pc-ul k-and ploua kand e prea cald afara kand nu mai avem budinca, pufuletsi sau inghetata sa fiu frecata cu zapada sa imi vina o minge de basket in fata oamenii prosti( un bun exemplu: popamonospranceanagay[ un coleg tembel]) sa raman in pana de ideei pt desene sa stau ku fratemiu sa ma certe toata lumea din cauza prostiilor facute de verisoramiu shi de fratemiu( 2 miki dracusori ) eplyca favorita ::: ,, Fata,,esti varza de brusell! " now i have to say bye from this cruel world and say hy to the sky !!! [i] BYE !!!! see ya around here | |
|
| |
Angel Admin
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 3:57 pm | |
| Bun venit Nana ... sper sa te distrezi la noi ... | |
|
| |
Asyutza
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 3:59 pm | |
| Uhh... Right here! 'ello Cristina la pătrat xD God... sorry :]] nu mţam putut abţine... so... happz posting and respect the ruls... have fun ! | |
|
| |
~snow lotus~
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 4:00 pm | |
| mersi.... asta sper....
glumeam..... deja ma distrez | |
|
| |
Bzzu`
Mesaje : 38 Data de inscriere : 13/02/2010 Varsta : 32 Localizare : Tulcea
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 4:02 pm | |
| Hello Ma numesc Bzzu` ) Am aproape 18 ani si sunt din Tulcea ) | |
|
| |
~snow lotus~
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 4:03 pm | |
| hy bzzu.... have fun here | |
|
| |
Angel Admin
| Subiect: Re: Prezinta-te ! Sam Feb 13, 2010 4:05 pm | |
| Bzuu` ... te besc` :X ... Bun venit ! :X | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prezinta-te ! | |
| |
|
| |
| Prezinta-te ! | |
|