Angel Admin
Mesaje : 327 Data de inscriere : 10/02/2010 Varsta : 27 Localizare : Ia sa vad , peste tot ... langa tine :> ... Bau te-am prins :))
| Subiect: Esti un geniu malefic? Sam Feb 13, 2010 12:35 pm | |
| | |
|
Asyutza
Mesaje : 182 Data de inscriere : 13/02/2010 Localizare : în bolul cu cereale xD
| Subiect: Re: Esti un geniu malefic? Dum Feb 14, 2010 6:19 pm | |
| Nu stim sigur daca esti un geniu malefic, este posibil. Inauntrul tau esti raul intruchipat in timp ce pentru altii esti cea mai draguta persoana din lume. Inca nu ai ganduri de control global, dar cine stie? | |
|
~Li*DaRk*AnGeL~
| Subiect: Re: Esti un geniu malefic? Mier Feb 17, 2010 3:11 pm | |
| Nu spunem ca esti cel/cea mai cuminte dar cu siguranta n-ai putea deveni un geniu malefic. Chiar daca ii omori cu bunatatea, nu se poate numi 'malefic'. Ai grija sa nu ajungi prea dragut/a.
CE MA??!!? Intrebatil voi pe Ionut cum lua bataie de aproape lam bagat in spital!!! :-L | |
|
Angel Admin
Mesaje : 327 Data de inscriere : 10/02/2010 Varsta : 27 Localizare : Ia sa vad , peste tot ... langa tine :> ... Bau te-am prins :))
| Subiect: Re: Esti un geniu malefic? Mier Feb 17, 2010 3:19 pm | |
| Nu spunem ca esti cel/cea mai cuminte dar cu siguranta n-ai putea deveni un geniu malefic. Chiar daca ii omori cu bunatatea, nu se poate numi 'malefic'. Ai grija sa nu ajungi prea dragut/a. ha...ha...ha ... ...vezi de nuuuu =)) | |
|
☆ ★X3Mღgirl★ ☆
| Subiect: Re: Esti un geniu malefic? Vin Feb 19, 2010 11:05 pm | |
| Nu stim sigur daca esti un geniu malefic, este posibil. Inauntrul tau esti raul intruchipat in timp ce pentru altii esti cea mai draguta persoana din lume. Inca nu ai ganduri de control global, dar cine stie? ce test ciudat...... | |
|
Lotti
Mesaje : 220 Data de inscriere : 13/02/2010 Varsta : 28 Localizare : Top Secret
| Subiect: Re: Esti un geniu malefic? Sam Feb 20, 2010 9:20 am | |
| Nu stim sigur daca esti un geniu malefic, este posibil. Inauntrul tau esti raul intruchipat in timp ce pentru altii esti cea mai draguta persoana din lume. Inca nu ai ganduri de control global, dar cine stie? | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Esti un geniu malefic? | |
| |
|