Lydia-Chan
| |
Asyutza
Mesaje : 182 Data de inscriere : 13/02/2010 Localizare : în bolul cu cereale xD
| Subiect: Re: Yuki Eiri gravitation Sam Feb 13, 2010 4:26 pm | |
| Îl urăsc, îl urăsc, îl urăsc din tot sufleţelul meu pitic ;x Dar îl ador în acelaşi timp... urăsc faptul că s'a comportat ciudat cu Shuichi la început, pînă cînd chiar şi'a arătat adevăratele sentimente faţă de el şi am început să'l plac :"> Preferata mea ;x Am urât episodul când a spus comentariul acela urât de4spre versurile lui Shindo TT.TT | |
|
Lotti
Mesaje : 220 Data de inscriere : 13/02/2010 Varsta : 28 Localizare : Top Secret
| Subiect: Re: Yuki Eiri gravitation Sam Feb 13, 2010 8:46 pm | |
| Il urasc mai ales e si Gay pe deasemenea
Informatii: Yuki Eiri
Poate fi caracterizat in doua cuvinte: baiatul perfect. Trecutul lui ascunde o experienta neplacuta si traumatizanta. Incercarea lui de a-si ingropa trecutul este un esec total si realizeaza acest fapt in momentul in care ajunge sa-l cunoasca pe Shuichi. Din acel moment, viata lui capata o alta nuanta.(wikipedia) | |
|
Asyutza
Mesaje : 182 Data de inscriere : 13/02/2010 Localizare : în bolul cu cereale xD
| Subiect: Re: Yuki Eiri gravitation Sam Feb 13, 2010 8:57 pm | |
| Aoleo... draguta mea, puteai s'o spui mai frumos.. In plus nu'i gay =.=' e bisexual te asigur eu, cunosc mai bine ca nimeni altul animeul :]] Si'apoi... are si el partile lui bune... sa'ncerc sa le vedem pe alea... Alta anti-yaoi O.o eu traiesc pentru stilul asta TT.TT | |
|
Lydia-Chan
| Subiect: Re: Yuki Eiri gravitation Joi Mar 18, 2010 8:33 am | |
| Aici are dreptate Asyutza cu Eiri Yuki prin faptul ca el este Bisexual ci nu Gay si are si el partii bune cam greu de gasit-.lll cei drept recunosc ca prima oara cand am vazut gravitation eram inebunita dupa eiri yuki cred ca imi placea pana la disperare personajul lui asta inaite sa apara Sakuma Ryuichi>.< | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Yuki Eiri gravitation | |
| |
|