Angel Admin
Mesaje : 327 Data de inscriere : 10/02/2010 Varsta : 27 Localizare : Ia sa vad , peste tot ... langa tine :> ... Bau te-am prins :))
| Subiect: Pe cine alegeti ? Dum Feb 21, 2010 12:02 pm | |
| | |
|
☆ ★X3Mღgirl★ ☆
| Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Dum Feb 21, 2010 12:04 pm | |
| Eu una aleg animeul Naruto pentru ca este primul meu anime vizionat... | |
|
Asyutza
Mesaje : 182 Data de inscriere : 13/02/2010 Localizare : în bolul cu cereale xD
| Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Dum Feb 21, 2010 1:43 pm | |
| Kaleido Star..primul animeu vizionat, o grafica total mai buna decat a animeului Naruto si m'a impresionat. Mai ales si personalitatile personajelor ;x increzatoare si curajoase.. si mai ales Leon si Yuri :]] doua personaje ce le ador, precum si pe Sora ;x | |
|
Angel Admin
Mesaje : 327 Data de inscriere : 10/02/2010 Varsta : 27 Localizare : Ia sa vad , peste tot ... langa tine :> ... Bau te-am prins :))
| Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Dum Feb 21, 2010 1:44 pm | |
| | |
|
Lydia-Chan
| Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Dum Feb 21, 2010 1:49 pm | |
| Eu aleg Kaleido star este mult mai bn realizat decat Naruto si personajele sunt mai bine realizate fata de animeul naruto iar cel mai mult mi-a placut povestea desi nu imi place deloc sora tot acest anime il aleg deci votul meu se duce spre Kaleido Star | |
|
Lucy
Mesaje : 25 Data de inscriere : 13/02/2010 Varsta : 28 Localizare : Temeswar
| Subiect: Re: Pe cine alegeti ? Vin Feb 26, 2010 6:46 pm | |
| Oh,well...Din moment ce urasc Naruto nu mai trebuie sa explic de ce aleg Kaleido Star :]].Well,Naruto nu-mi place nicidecum.Ideea,vreau sa spun.Elevi de 12 ani care se lupta sa devina ninja?In satul Frunzei...Anyway,nu mai comentez,ca o sa sara fanii pe mine dupa aceea.Kaleido Star,in schimb,este mult mai dragut...Ala m-a facut sa plang :]](Mai ales dupa Legendara Manevra cand Sora a aflat ca Layla nu va mai fi partenera ei,am alergie la asa ceva).Yeah...Si personajele sunt mul mai bine desenate...Sa-i luam in calcul pe Yuri si Naruto ca au aproape aceeasi culoare a parului si sunt cam la fel. Naruto. - Spoiler:
Yuri. - Spoiler:
Lasand partea ca Yuri arata de mii de ori mai bine ca Naruto (:]]),el(adica Naruto) are niste tepi in sus(uh,cat urasc paru' ala )spre deosebire de parul lui Yuri care,si daca are tepi,macar sta asa cum trebuie.Si nu mai comentez...Alta comparare...Sora si Sakura. Sakura. - Spoiler:
Sora. - Spoiler:
Au aceeasi culoare a aprului...Aproape...Dar nu se aseamana deloc.Al Sakurei e extrem de simplu si...Pur si simplu nu-mi place XD...Nu stiu de ce...Ma rog...Aleg Kaleido Star...Lasand la o parte conturul personajelor,o fi Naruto un anime "interesant" cu multe aventuri dar mie...Mi se pare stupid >.< | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pe cine alegeti ? | |
| |
|