AnimeLoVe
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AnimeLoVe

Animeee

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Da nota avatarului ?
Informatii EmptyMar Aug 17, 2010 10:31 pm Scris de 1996leo

» Esti un bun mincinos ? :>
Informatii EmptyMar Aug 17, 2010 10:27 pm Scris de 1996leo

» Personajul preferat ?
Informatii EmptyMar Aug 17, 2010 10:23 pm Scris de 1996leo

» Ce ai face daca...?
Informatii EmptyMar Aug 17, 2010 10:20 pm Scris de 1996leo

» Personaj detestat !
Informatii EmptyMar Aug 17, 2010 10:18 pm Scris de 1996leo

» Prezinta-te !
Informatii EmptyMar Aug 17, 2010 10:06 pm Scris de 1996leo

» Id-ul tau ?
Informatii EmptyMar Aug 17, 2010 10:05 pm Scris de 1996leo

» O noua regula !
Informatii EmptyVin Iun 04, 2010 1:07 pm Scris de Angel

» Important !!!
Informatii EmptyVin Iun 04, 2010 1:05 pm Scris de Angel

Galerie
Informatii Empty
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Informatii

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Lotti

Lotti

Data de inscriere : 13/02/2010
Varsta : 28
Localizare : Top Secret

Informatii Empty
MesajSubiect: Informatii   Informatii EmptyDum Feb 14, 2010 5:29 pm

Eroina de la poveste, Amu Hinamori, este un student la Seiyo elementar.

La prima vedere, colegii ei se referă la ei ca "se răcească şi se picante" zvonuri şi speculaţii despre viaţa ei personală. Cu toate acestea, personalitatea ei reală este că de o fata foarte timid care are probleme de personalitate care arată ei adevărată. Într-o noapte, Amu doreşte pentru curajul de a arăta ei "ar-fi" de sine, iar în dimineaţa următoare constată trei ouă viu colorate-roşu, albastru şi verde-in patul ei. La început, ea este alarmat, dar îşi dă seama ea trebuie să fi dorit cu adevărat să se schimbe. Aceste ouă cloci în trei caractere Guardian: Ran, Miki, şi Su. The Guardian Caracterele Amu de ajutor in a descoperi cine este ea cu adevărat şi de a ajuta indeplineasca visele Amu lui. Amu viaţa devine mult mai complex, deoarece ea se luptă să se ocupe de ei "ar-fi" înşişi şi tutorii elementar Seiyo, care recruta Amu ca Joker pentru a căuta X Ouă şi Caractere X, formele corupte din visele oamenilor.

Între timp, Compania de Paşti este de extragere de ouă oamenilor în căutarea unui ou special numit embrionului. Embrionară se crede că pentru a acorda nici dorinţa de a celui care le posedă. Cu toate acestea, procesul de creează X Ouă şi Characters X. Acesta este descris ca un ou de culoare albă, cu o inimă şi aripi galben.

Mai târziu, în seria sfert (galben), ouă este născut, acest ou conţine Guardian Character Diamond. Ea a fost văzută numai de câteva ori în serie, până la aproximativ jumatatea drumului până la sfârşit, în cazul în care ea a fost purificat al X pe ea, şi apoi s-ar apărea în perioade de criză grele.
Contribuiţi cu o traducere mai bună

Caracter
Eroina principală a povestii este Amu Hinamori, o fată populară, care este de fapt nesigure. Peach-Pit foloseste Amu pentru a explora diferenţe între un sine adevărată şi de sine, care este prezentat la alţii. La fel ca în iunie Sakurada Peach-Pit munca anterioare, Rozen Maiden, Amu abordează probleme legate de cum ar fi înstrăinarea şi de montare în la şcoală. Spre deosebire de majoritatea eroine în alte serii fată magică, Amu nu este nici draga perfect, nici un klutz complet. Uam devine ţâfnos şi frecvent discuţii înapoi la alţii în contrast cu elevele politicos că umple genre.Amu 's Caracterele Guardian-Ran, Miki, Su, si Diamond-ajutorul ei în căutarea ei de auto-descoperire. Fiecare caracter Guardian reprezinta un aspect de auto Amu e adevarat. Ran Amu reprezinta dorinta de a fi mai cinstit şi atletic, Miki Amu reprezinta dorinta de a fi nivel mai condus şi artistice, Su Amu reprezinta dorinta de a fi mai grijuliu şi pentru a îmbunătăţi abilităţile ei interne, în timp ce Diamond reprezinta dorinta lui Amu să strălucească în faţa altora şi să fie un vorbitor bun şi cântăreaţă. Mai mult decât atât, Gardienilor de caractere sunt mai mult decât simpla mascotele, care ajută Amu afla mai multe despre sine ei adevărat. Ele pot efectua asemenea, un caracter "Change" în cazul în care personalitatea Amu este înlocuit cu unul complet diferit.

Cu toate acestea, Amu nu este singurul cu caractere Guardian. Fiecare dintre Gardienilor-Tadase Hotori, Nadeshiko (Nagihiko) Fujisaki, Kukai Souma, şi Yaya Yuiki-au caractere propriile lor Guardian. Uam, de asemenea, întâmpină Ikuto Tsukiyomi şi Utau Hoshina (Tsukiyomi), doi fraţi care, de asemenea, au caractere Guardian şi sunt angajaţi de către companie de Paşte pentru a căuta embrionului. În ceea ce seria continuă, Utau şi Ikuto deveni extrem de strânsă prieteni cu Amu.

În cele din urmă, Nadeshiko Fujisaki şi Kukai Souma lasă Gardienilor şi sunt înlocuite de Rima Mashiro şi Kairi Sanjo respectiv. Kairi mai târziu frunze şi se înlocuieşte cu Nagihiko Fujisaki, identitatea Nadeshiko este real, ca scaun Jack treilea, cu noul său Guardian caractere, ritmul. Mai târziu, în serie, Nagihiko, din nou, se confruntă cu Temari fostul său Shugo Chara înainte de ritm.
Sus In jos
Asyutza

Asyutza

Localizare : în bolul cu cereale xD

Informatii Empty
MesajSubiect: Re: Informatii   Informatii EmptyDum Feb 14, 2010 5:35 pm

Am vizionat in jur de jumatate de episoade :">
M'am plictisit la un moment dat... si nici nu am ajuns la fazele in care Ikuto o tot urmareste pe Amu ;x
Oricum e un animeu interesant si dragut :]
Sus In jos
http://japantf.kiffmylife.com/
Lotti

Lotti

Varsta : 28
Localizare : Top Secret

Informatii Empty
MesajSubiect: Re: Informatii   Informatii EmptyDum Feb 14, 2010 7:59 pm

Nici eu nu mai vizionez Shugo Chara...a inceput sa ma pliktisec de la el Very Happy
Sus In jos
TeeChan

TeeChan

Localizare : In the lala world.

Informatii Empty
MesajSubiect: Re: Informatii   Informatii EmptyDum Feb 14, 2010 10:52 pm

Pai eu,sincera sa fiu am inceput sa'l vizionez anime'ul pentru ca imi placea de Ikuto [that dark blue hair guy >>] asa deci,povestea cu ouale mi s-a parut cam puerila dar cat de cat originala.Personajele nu au avut cine stie ce transformari si alea alea da' carcaterele in special a lui Amu,Ikuto si Utau mi-au placut..am ceva cu asta Smile) asa,chara'urile au fost foarte dragute mai ales Yoru <33 the troublesome kitty :]].Ehm,ce sa mai zic...finalul nu a fost asa cum mi-am inchipuit din pacate da' mi-a placut anime'ul.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Informatii Empty
MesajSubiect: Re: Informatii   Informatii Empty

Sus In jos

Informatii
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Informatii
» Informatii !