AnimeLoVe
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AnimeLoVe

Animeee

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Da nota avatarului ?
Informatii ! EmptyMar Aug 17, 2010 10:31 pm Scris de 1996leo

» Esti un bun mincinos ? :>
Informatii ! EmptyMar Aug 17, 2010 10:27 pm Scris de 1996leo

» Personajul preferat ?
Informatii ! EmptyMar Aug 17, 2010 10:23 pm Scris de 1996leo

» Ce ai face daca...?
Informatii ! EmptyMar Aug 17, 2010 10:20 pm Scris de 1996leo

» Personaj detestat !
Informatii ! EmptyMar Aug 17, 2010 10:18 pm Scris de 1996leo

» Prezinta-te !
Informatii ! EmptyMar Aug 17, 2010 10:06 pm Scris de 1996leo

» Id-ul tau ?
Informatii ! EmptyMar Aug 17, 2010 10:05 pm Scris de 1996leo

» O noua regula !
Informatii ! EmptyVin Iun 04, 2010 1:07 pm Scris de Angel

» Important !!!
Informatii ! EmptyVin Iun 04, 2010 1:05 pm Scris de Angel

Galerie
Informatii ! Empty
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Informatii !

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Angel
Admin
Angel

Data de inscriere : 10/02/2010
Varsta : 27
Localizare : Ia sa vad , peste tot ... langa tine :> ... Bau te-am prins :))

Informatii ! Empty
MesajSubiect: Informatii !   Informatii ! EmptyVin Feb 12, 2010 9:13 pm

Introducere
Naruto este o serie manga si anime , scrisa de Masashi Kishimoto . Personajul principal , Naruto Uzumaki , este un galagios si superactiv adolescent ninja care este intr-o constanta cautare de recunoastere , si de a deveni un Hokage cunoscut ca cel mai bun conducator si cel mai puternic ninja din sat. Seria manga a fost prima data publicata de Shueisha in cel de-al 43 numar al revistei Japan's Shonen Jump . Ca volum 36 , seria manga a vandut 71 de milioane de copii in Japonia . Viz Media a publicat o versiune tradusa in revista American Shonen Jump . Naruto a devenit cel mai bine vandut manga a celor de la Viz . Pana acum , primele 14 volume sunt valabile . In ordine pentru a fi in acelasi pas cu anime-ul , Viz planuieste sa lanseze volumele 16-27 in perioada septembrie-decembrie 2007 . Prima serie animata din cele doua serie anuntate , produs de studioul Pierrot si Aniplex , a avut premiera in Japonia pe TV Tokyo Network si pe satelitul anime Animax pe data de 3 octombrie 2002 , si se afla si la aceasta ora in cadrul programului TV. Naruto a debutat in Statele Unite pe Cartoon's Network Toonami program ce a fost blocat pe data de 10 septembrie 2005 , iar in Canada pe YTV's Bionix pe data de 16 septembrie 2005 . Naruto a inceput sa fie vizionat in UK pe programul Jetix pe data de 22 iulie 2006 . A inceput deasemenea sa fie difuzat pe Toasted TV pe data de 12 ianuarie 2007 , in Australia , desi putea fi vizionat pe Cartoon Network in 2006. Prima serie a durat 9 sezoane , pe cand Naruto : Shippuden a inceput primul sezon pe data de 15 februarie 2007 .

Informatii despre poveste...
Cu mult timp in urma , o vulpe demon cu noua cozi a aparut . Cand o coada era miscata , putea secera munti si starni tsunami . Pentru a combate acest rau , oamenii au adunat ninja . Un singur ninja a sigilat monstrul in corpul unui nou nascut si a murit . Acest Ninja a fost cunoscut sub numele de Al 4-lea Hokage ... si cu moartea sa , a inchis puterile malefice ale vulpii cu noua cozi in trupul unui nou nascut ...... Numele acestui tanar copil este Naruto Uzumaki . Naruto spera ca intr-o zi va deveni si el un Hokage . Cei mai multi din satul sau il dispretuiesc si il considera o pacoste . Naruto provoaca numai scandal pentru a fi in centrul atentiei ; este ignorat deoarece satenii cred ca el este vulpea cu noua cozi . Dupa ce pica la examenul Chunin , Naruto este pacalit pentru a fura un pergament sacru pentru a deveni un Genin . Ajunge sa fie ranit grav , dar Iruka , profesorul sau , vine sa il salveze . Se intampla tocmai opusul si ajunge Iruka sa fie salvat de Naruto , si pentru asta i se da titlul de ninja oficial , de aici incepand calatoria lui pentru a ajunge Hokage .
Sus In jos
https://animelove.catsboard.com
TeeChan

TeeChan

Data de inscriere : 13/02/2010
Localizare : In the lala world.

Informatii ! Empty
MesajSubiect: Re: Informatii !   Informatii ! EmptySam Feb 13, 2010 3:12 pm

Ah,cand imi aduc aminte ca acum 2-3 ani eram obsedata de Naruto...anyway,anime'ul a fost bun am terminat primul sezon 220 de episoade OO" si la unele faze chiar am lacrimat -.-'.Personajele au fost frumos conturate,caracterul lor la fel,povestea a fost buna,chiar foarte buna,iar ca perosnaj preferat mamsculin este..hmm oscilez intre Itachi,Sasuke si sa zic Naruto :]. Fiecare avea ceva ce ma atragea da' la Sasuke era caracterul sau si la Itachi cam tot asa,cred:-?.Ca personaje feminine preferate cred ca voi ramane la Tsunade =] imi placea ca era puternica si toate alea...
Sus In jos
Asyutza

Asyutza

Localizare : în bolul cu cereale xD

Informatii ! Empty
MesajSubiect: Re: Informatii !   Informatii ! EmptySam Feb 13, 2010 3:26 pm

Hmmm... cât vizionaş şi eu câteva episoade, dar nu mă prea fascinează aşa mult. Povestea mi s epare originală, dar tot nu mă fascinează vre'un pic :]] Sau faptul că tot observ că unele fete sunt obsedate de Sasuke, mor... ce are aşa special, dragelor ? :]]
Pe cuvânt dacă înţeleg asta, îmi poate explica cineva? :]]
Personajele feminine... nu'mi prea plac singer, m=ai degrabă grupul Akatsuki, consider m'ai interesant xD
Sus In jos
http://japantf.kiffmylife.com/
Angel
Admin
Angel

Data de inscriere : 10/02/2010
Varsta : 27
Localizare : Ia sa vad , peste tot ... langa tine :> ... Bau te-am prins :))

Informatii ! Empty
MesajSubiect: Re: Informatii !   Informatii ! EmptySam Feb 13, 2010 10:32 pm

Eu...euu...pur si simplu ador Naruto .. Pe Sakura o iubesc pe Sasuke il urasc ... [da si imi place cuplul SasuSaku , ciudat stiu =)) ] Da pai ce trebuie sa stiti despre mine prea obsedata de Sakura =))
Sus In jos
https://animelove.catsboard.com
Lotti

Lotti

Varsta : 28
Localizare : Top Secret

Informatii ! Empty
MesajSubiect: Re: Informatii !   Informatii ! EmptySam Feb 13, 2010 11:57 pm

Personajele mele preferate din NARuto sunt
1. Temari-imi place stilul ei de lupta...imi place mult evantaiul ei...hainele parul personalitatea ei.
2. Saku-Ino soo >~< imi plak amamdoua la fel de mult:-D :-q
Sus In jos
Continut sponsorizat

Informatii ! Empty
MesajSubiect: Re: Informatii !   Informatii ! Empty

Sus In jos

Informatii !
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Informatii