Asyutza
Mesaje : 182 Data de inscriere : 13/02/2010 Localizare : în bolul cu cereale xD
| Subiect: Primul animeu vizionat Dum Feb 21, 2010 11:12 am | |
| D`oah... ce spune oare titlul? Dah..evident... care a fost primul animeu vizionat de voi? O .o _____________
Moa..
Pai sa vedem..primul a fost in clasa a II-a O_O dah... la bunici in vacanta de Paste =]] d`oah... si a fost kaleido Star... ma chinuiam sa citesc rapid propozitiile si replicile personajelor, abia daca intelegeam ceva si pe'atunci... muream de ciuda ca nu reuseam s acitesc un rand intreg si chierea textul personajelor =]]
___________ | |
|
Angel Admin
Mesaje : 327 Data de inscriere : 10/02/2010 Varsta : 27 Localizare : Ia sa vad , peste tot ... langa tine :> ... Bau te-am prins :))
| Subiect: Re: Primul animeu vizionat Dum Feb 21, 2010 11:14 am | |
| Pai cred ca a fost intra 4 ... =)) ... tot Kaleido Star ... =]] | |
|
☆ ★X3Mღgirl★ ☆
| Subiect: Re: Primul animeu vizionat Dum Feb 21, 2010 11:17 am | |
| Pai...primul meu anime vizionat a fost Naruto...apoi Kaleido Star, Gravitation, Bleach, Nana, si multe altele
Ultima editare efectuata de catre ☆ ★X3Mღgirl★ ☆ in Dum Feb 21, 2010 11:18 am, editata de 1 ori | |
|
Asyutza
Mesaje : 182 Data de inscriere : 13/02/2010 Localizare : în bolul cu cereale xD
| Subiect: Re: Primul animeu vizionat Dum Feb 21, 2010 11:17 am | |
| A 4... mama .. =]] eu pe atunci deveneam deja dependenta de animax.. defapt.. eram deja nu deveneam =]] D`oah... tin minte c amama nu ma lasa sa stau decat pana la 10... muream de ciuda ca programul incepea abia la 8 ... si ce s avad... abia 4 seriale, neah :]] abia asteotam ca maicamia s aintre de noapte la serviziu s astau pana mai tarziu =]] | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primul animeu vizionat | |
| |
|