Angel Admin
Mesaje : 327 Data de inscriere : 10/02/2010 Varsta : 27 Localizare : Ia sa vad , peste tot ... langa tine :> ... Bau te-am prins :))
| Subiect: Informatii ! Vin Feb 12, 2010 9:08 pm | |
| Seria S.F., urmăreşte aventurile şi modalitatea de a interacţiona a celor 2 personaje principale: Sousuke Sagara - un soldat profesionist, ce luptă alături de mercenarii din gruparea antiteroristă Mithril şi eleva Kaname Chidori care are nişte abilităţi mai speciale.Sousuke Sagara este ales, mai ales datorită vârstei lui, să meargă sub acoperire ca elev cu ordinul de a o proteja şi apăra pe Kaname, să fie bodyguard-ul ei. Actori: Satsuki Yukino,Tomokazu Seki,Yukana Nogami,Michiko Neya,Shinichirô Miki, Regizori: Kôichi Chigira, Muzica: Toshihiko Sahashi | |
|
TeeChan
Mesaje : 17 Data de inscriere : 13/02/2010 Localizare : In the lala world.
| Subiect: Re: Informatii ! Sam Feb 13, 2010 3:31 pm | |
| Deci,anime'ul m'a facut sa rad..da' intr-un fel mi-a parut rau de Sagara mai ales la ce-i facea Chidori,bine ca unele lovituri si le merita,asta'i alta povestea da' in general mi-a placut cum s-a desfasurat actiunea chiar daca lui Sagara i-a luat ceva timp pana si-a dat seama ca o place pe Chidori. -.-' | |
|