Bzzu`
Mesaje : 38 Data de inscriere : 13/02/2010 Varsta : 32 Localizare : Tulcea
| Subiect: Paul Wesley Sam Feb 20, 2010 11:12 pm | |
| Paul Wesley (nascut pe 23 iulie 1982),este un actor american,cunoscut pentru rolurile sale din The Redeemer, Aaron Corbett in miniseriile ABC Fallen si Stefan Salvatore in The Vampire Diaries. Wesley,nascut Paul Thomas Wasilewski in New Brunswick, New Jersey a crescut in Marlboro, New Jersey. Parintii sai, Agnieszka si Thomas Wasilewski, s-au mutat din Polonia putin dupa nasterea acestuia.Are o sora mai mare,Monika si 2 surori mai mici, Julia si Leah. Cand a fost intrebat de ce si-a schimbat numele,a raspuns: "Wasilewski era prea greu de pronuntat. Am cerut permisiunea familiei pentru a-l schimba." A avut multe roluri in seriale ca Guiding Light, Smallville, The O.C., 8 Simple Rules, Wolf Lake, Cane, si American Dreams. Este poate mai cunoscut pentru rolul Tommy Callahan din Everwood. A aparut in primul episod al sezonului 2 din Law & Order: Special Victims Unit, "Wrong is Right", ca si in episodul "Ripped". Printre filmele sale recente se numara Peaceful Warrior, Roll Bounce, si Cloud 9. A aparut de asemenea in The Russell Girl si a avut rolul principal in miniseria de familie a ABC Fallen. In 2008, l-a jucat pe Jake Tanner, primul sau rol principal, in The Killer Movie. Wesley a jucat recenet in Army Wives ca prietenul soldat al lui Emmalin Holden ca sotul lui Kim Bauer, Stephen, in 24. Acum il joaca pe Stefan Salvatore, unul dintre personajele principale in The Vampire Diaries care a avut premiera in septembrie 2009 pe canalul american CW. Ii place sa joace hockey pe gheata si snowboardingul. El este impreuna cu actrita Torrey DeVitto, o co-actrita din Killer Movie. Pics : https://2img.net/h/oi34.tinypic.com/2ngttt1.jpghttps://2img.net/h/oi34.tinypic.com/izuvww.jpgEste unu` din preferatii mei :X | |
|
Asyutza
Mesaje : 182 Data de inscriere : 13/02/2010 Localizare : în bolul cu cereale xD
| Subiect: Re: Paul Wesley Dum Feb 21, 2010 11:30 am | |
| Gods... e asa chpes... ahh..ahh :> Mi'ar placea sa fiu macar una din surorile lui mai mici =]] | |
|